КОМПЛЕКС К-5 – універсальна добавка пластифікатор, прискорювач з протиморозним ефектом, забезпечить пришвидшене тверднення бетонної суміші без перешкод  навіть при від’ємних температурах навколишнього середовища.

Ефективне поєднання діючих компонентів в даному продукті дає перевагу як для виготовлення залізобетонних  виробів та конструкцій(пришвидшена розпалубка і набір відпускної міцності) так і для товарного бетону (забезпечення рухомості під час тривалого транспортування та захист бетону під час його твердіння за від’ємних температур).

А тепер більше конкретних цифр  😊  :                                                                

  • Підвищення рухомості бетонних сумішей від Р1 до Р4
  • Підвищення міцності бетону на першу добу до 10%, на 28 добу до 5% визначеною за критерієм ДСТУ Б.В.2.7-171:2008 (EN 934-2:2001, NEQ).
  • Виконання бетонних робіт  за температури до -10оС при дії прямого заморожування на поверхню б/с, на підігрітих заповнювачах до -120С  з обов’язковим  подальшим доглядом за бетоном  після вкладання .

Уже готовий будувати? Ми чекаємо твого дзвінка, проконсультуємо та допоможемо підібрати оптимальні витрати добавки для бетону під конкретну ситуацію та для будь-якої погоди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *